Say hello to Candy set, your new makeup bestie

Zašto će ti naš Candy set kistova postati novi make up bestie

Jul 28, 2023Klara Banek

Nove boje. Novi look. Novi set.


Ove godine proslavili smo pet godina postojanja, a kako rođendane uvijek prate pokloni, odlučili smo zahvalnost pokazati velikim novitetom u našoj ponudi.


Umjesto da ti daruješ nas, mi smo odlučili darovati tebe i prikazati Noelle potpuno drugačijim bojama. Obožavali smo naš pastelni candyland, ali bilo je vrijeme da naš glas postane jači. Oslonili smo se na boje, ovaj put jarke i snažne.


Jer snaga je u bojama.


Predstavljamo ti našu najnoviju kolekciju, naš 7/1 Candy set kistova za šminkanje koji predstavlja ključ za tvoje besprijekorne make up kombinacije. Uz to, ne možeš zanemariti koliko dobro izgleda među svim tvojim alatima za šminkanje.


U ovoj kolekciji smo naše prepoznatljive pastelne boje zamijenili veselim i živim bojama koje ne samo da su vizualno privlačne, već će biti tvoj najbolji prijatelj u svakom make up izazovu. Pripremili smo sveobuhvatan set kistova koji pokriva svaki, ali baš svaki korak tvog makeup rituala – bilo da je riječ o najjednostavnijem ili najkompliciranijem looku.


Ovaj set sastoji se od sedam kistova, a pomoći će ti kod nanošenja pudera, rumenila, bronzera, kod setiranja podloge, blendanja sjenila ili uređivanja obrva. Pomoću ovog seta tvoji pokreti će biti precizni, linije jasne, a šminka izgledati baš onako kako ti želiš.


Kistovi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, veganski su, cruelty-free i nisu testirani na životinjama. No, to o nama već znaš.


Najviše će ti se svidjeti dlake koje su mekane, a drške ergonomske kako bi pružile udoban hvat za što jednostavnije korištenje. Na taj način ti osiguravamo lakoću korištenja i smanjujemo bilo kakvu neugodnost prilikom nanošenja šminke, a koju često mogu uzrokovati grube dlačice ili one koje nakon korištenja čine da te cijelo lice svrbi.


Koji se kistovi nalaze u Noelle 7/1 Candy setu?


Kada radimo setove trudimo se da u njemu možeš pronaći sve kistove koji ti trebaju za kompletan make up. Volimo biti jednostavni i pristupačni. Evo koje kistove ćeš pronaći u novom Candy setu.


Kist za puder


Nanošenje pudera prvi je korak kod svakog šminkanja, a znamo da nam savršena podloga puno znači za postizanje izgleda kakvog želimo. Koristeći ovaj veliki kist možeš nanijeti ili setirati puder laganim potezima, dok se puder i tvoje lice ne sjedine do savršenosti.


Multifunkcionalni kist za proizvode u prahu


Naš mekani multifunkcionalni kist vrlo je popularan kod vizažista, a koristeći ga postaješ vlastiti vizažist. Ovaj kist pomoći će ti izraziti kreativnost s rumenilom, puderom ili highlighterom.


Multifunkcionalni kist za kremaste i tekuće formule


Naš apsolutni favorit je ovaj kist koji se može koristiti za SVE. Bilo da se radi o nanošenju seruma za lice, korektora, pudera, konturiranja ili highlightera. Ovaj kist je idealan za bilo koji look koji želiš kreirati.



Kist za setiranje podloge


Nanošenje podloge gotovo je jednako važno kao i setiranje podloge. Pomoću ovog mekanog kista to će biti pravi mačji kašalj, a savršeno će ti poslužiti za nanošenje pudera ili očiju ili oko nosa, odnosno na svim onim mjestima koja i inače trebamo popravljati tijekom dana.


Smokey-eyes kist


Možda ti dosad ovo nitko nije rekao, ali za pravi smokey eyes najvažnije je kakav kist koristiš. Da, bitno je imati vještinu i znati što radiš, ali bez pravog kista rezultat neće biti kakav priželjkuješ. Ovaj kist pomoći će ti da savršeno stopiš sve nijanse i postigneš taj dramatičan izgled kojeg svi obožavamo.


Također, ovaj kist izvrstan je i za nanošenje highlightera na jagodice, a svi volimo kada nam se lice sjaji taman onoliko da izgledamo predivno i svježe.


Precizan kist za oči


Iako je izgledom malen, ovaj kist vrlo je važan za tvoj makeup. Poslužit će ti kao savršeni pomagač za blendanje u kutovima oka jer svi kod svoje šminke pazimo i na najmanje detalje. A oči, oči uvijek moraju izgledati savršeno kako bi naglasile tvoje predivno lice.


Kist za obrve


Mnogi će se složiti da su obrve važan (ako ne i ključan) dio svakog makeupa. Bilo da ih radiš izrazito jake ili tek toliko popuniš, svi volimo imati obrve kakve nam se sviđaju. Zato, kako bi obrve bile baš kakve želiš, popuni ih ovim kistom kojeg također možeš iskoristiti i na trepavicama te kapcima.



Gdje pronaći ovaj set kistova?


Nakon što smo te detaljno uputili u naš najnoviji set, vjerujemo da te užasno zanima kako doći do njega i gdje ga sve možeš kupiti. Našu novu kolekciju, ali i sve druge proizvode, možeš pronaći u našoj internet trgovini, i u svim BIPA prodavaonicama.


Požuri po ovaj fantastičan set koji će pomoći istaknuti tvoju autentičnost i snagu, a ni tvom make upu neće ništa nedostajati.

Više članaka

Komentari (0)

Za ovaj članak još nema komentara. Reci nam svoje mišljenje!

Ostavi komentar

Komentari se pregledavaju prije objave