COVERAGE AND SKIN CARE

NANOŠENJE PUDERA I SKIN CARE

Mar 11, 2021Klara Banek

Odličan izbor za stavljanje tekućeg pudera su naši kistovi 01 i 02 koji su posebno napravljeni za nanošenje dobre baze bez iritiranja kože. Osim toga, kako bi se korektor nanio što laganije i pravilnije, kist 08 će se pobrinuti za glatko ujednačavanje svojom manjom, plosnatom četkicom. 

Osim tekućeg pudera, puder u prahu izgladit će tvoj make-up i odstraniti višak masnoće s lica. Zahvaljujući ovom puderu, možeš prikriti sjaj kože s obzirom na to da on ostavlja proziran i neprimjetan sloj. 

Upotrebljavaj ga primjerice s kistom 22, koji je namijenjen za nanošenje laganijih pudera i rumenila te diraj samo T-zonu, šireći puder prema van. Za tamnije nepravilnosti uvijek odaberi korektor s ružičastim tonovima. On će najbolje odgovarati svjetlijoj boji kože, dok korektor s narančasto-žutom nijansom najbolje pomaže kod tamnije boje kože. 

Koža lica će izgledati svježije ako odabereš samo nijansu ili dvije svjetliji korektor od boje kože. Njega možeš nanijeti našim manjim, preciznim kistovima 06, 08 i 11.

Kako dobro nahraniti kožu: 

1. Namaži deblji sloj maske na lice i vrat.

2. Opusti se i ostavi masku da se upija u tvoju kožu 10 do 15 minuta.

3. Zatim masku laganim pokretima utrljavaj u lice.

4. Postavi palčeve na mjestu gdje završavaju obrve. Na čelu između očiju postavi kaži prsti napravi manji pritisak. Kružnim pokretima masiraj na tom mjestu i uživaj u relaksaciji.

Photocredit: _vt_makeup


Više članaka

IMPORTANCE OF THE BASE
Mar 08, 2021
CONTOURS 101
Mar 11, 2021

Komentari (0)

Za ovaj članak još nema komentara. Reci nam svoje mišljenje!

Ostavi komentar